Erasmus+ Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Erasmus+ staj hareketliliğinden yararlanmak üzere yapılan başvurular sonuçlandırılmıştır. Hareketliliklerin finansmanı için Ulusal Ajans tarafından TED Üniversitesi'ne tahsis edilen hibeye ek olarak AHİLER  Konsorsiyumu tarafından da TEDÜ'ye belirli bir bütçe tahsis edilmiş bulunmaktadır.

Listedeki  yeşil işaretlemeler hibelendirilmesi AHİLER Konsorsiyumu tarafından yapılacak öğrencileri göstermektedir. Söz konusu Konsorsiyumun bütçe tahsisatı, yalnızca Mühendislik Fakültesi öğrencileri içindir.

Hareketlilik süreleri, elde bulunan bütçe toplamı dikkate alınarak maksimum 60 gün olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Hareketlilikten yararlanma süresi açısından asgari şart, öğrencilerin minimum 60 takvim günü süresince hareketlilikten yararlanmalarıdır; tüm öğrenciler sundukları kabul mektuplarıyla bu asgari şartı yerine getirdiklerini göstermiş bulunmaktadır.

Asil listeye buradan ulaşılabilir.