Ana içeriğe atla

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Yeni Listesi

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği başvuru sonuçlarının ilanından sonra asil listede yer alan 12 aday öğrenci feragat etmiştir. Bu kapsamda, kabul listeleri revize edilmiştir.

Asil listede yer alan öğrencilerimiz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar döneminde hareketlilikten faydalanacaktır. Öğrencilerin seçtikleri partner Üniversitelerdeki eğitim dili ile ilgili varsa yeterlik belgelerini sağlamaları gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isteriz. Örneğin Fransa’da bulunan Université de Nantes gibi Üniversitelerin B1 seviyesinde Fransızca bilgisini belgeleme zorunluluğu bulunmaktadır. Bu bilgiler, Üniversite tercihinizi yapmış olduğunuz anlaşmalı Üniversiteler Excel dosyasında mevcuttur ve bu konuda tarafınıza birçok kez bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilendirme toplantısında da belirtildiği gibi, bu koşulları sağlayamayan adayların hareketliliğe katılımı maalesef mümkün olamayacaktır. Bu kapsamda, ilgili listeden gerekli incelemeyi yaparak, gideceğiniz Üniversitenin İngilizce dışında farklı bir dil yeterliği isteyip istemediğini lütfen kontrol ediniz.

Asil listede yer alan aday öğrencilerimiz gidecekleri ev sahibi Üniversitenin web sayfasından süreçlerle ilgili incelemelerini yapmaya başlayabilirler. Ofisimiz tarafından iki hafta içerisinde ilgili Üniversitelere isimleriniz bildirilecek ve kabul almanız için onay süreci başlatılacaktır.

Listenin son haline buradan ulaşabilirsiniz.

 

Tarih: