Ana içeriğe atla

2021-22 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları

2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği başvuruları sonuçlanmıştır. Hareketlilik Üniversitenin 2020-2021 Erasmus+ bütçesi ile gerçekleştirilecektir.

Başvuruların değerlendirilmesinde Genel Not Ortalamaları, Erasmus+ Dil Sınavı sonuçları ve başvuran öğrencilerin özel durumları göz önünde bulundurulmuştur.

2020 yılında Uluslararası Programlar Komisyonu tarafından alınan karara bağlı olarak tüm öğrenciler için başvuru sürecini adil bir şekilde sürdürmek için bölüm kontenjanına göre birinci sınıf öğrencileri seçimlerinde %50 barajı uygulanmıştır.

Üniversitenin sınırlı Erasmus+ bütçesi nedeniyle, öğrencilerin hareketliliği yalnızca bir dönem için planlanmıştır (güz ya da bahar).

Aşağıdaki web sayfasında ilan edilen belirli tarihlere göre öğrenciler, gerek değerlendirme sonuçlarına itiraz etmek, gerekse hareketliliğe katılma haklarından feragat etmek için dilekçelerini sunabilirler: https://ipo.tedu.edu.tr/tr/ipo/onemli-tarihler Belirtilen süreden sonra gönderilen dilekçeler kabul edilmeyecektir.

Asil ve yedek listeye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tarih: