2020-2021 Erasmus+ Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları

2020-2021 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği başvuruları değerlendirilmiş ve hareketliliğe katılacak öğrenciler seçilmiştir. Toplamda 12 öğrenci hareketlilik için başvurmuş, ancak bir öğrencinin başvurusu, planlanan stajın hem Avrupa Komisyonu hem de Ulusal Ajans tarafından belirtilen Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği gerekliliklerini karşılamadığı için reddedilmiştir. Seçilen öğrencilerin listesi için lütfen buraya tıklayınız.

Hareketlilik minimum 60 takvim günü olarak gerçekleştirilmektedir. Hareketliliğe 60 günden fazla katılım konusunda herhangi bir sorun olmamasına rağmen, hibeler Üniversitenin sınırlı Erasmus+ bütçesine bağlı olarak maksimum 80 gün için verilecektir.

Hareketlilik öncesi hazırlıklara (vize işlemleri, öğrenim sözleşmesi, hibe vb.) ilişkin Uluslararası Programlar Ofisi tarafından düzenlenecek oryantasyon toplantısına seçilen öğrencilerin katılması beklenmektedir. Toplantı bilgileri önümüzdeki günlerde öğrencilerle paylaşılacaktır.