Ana içeriğe atla

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Erasmus+ KA 107 Personel Hareketliliği İlanı

Erasmus+ KA107 projeleri, Program Ülkeleri ile Ortak Ülkeler arasında yükseköğretim öğrenci/personel hareketliliği yapılmasına imkân sağlayan projelerdir.

TED Üniversitesi, KA107 Projesi kapsamında Sırbistan, Valjevo'da bulunan ve Belgrad Üniversitesi’nin bir parçası olan Singidunum Üniversitesi ile ortaklık yürütmektedir. Proje kapsamında İşletme Bölümünden 1 (bir) akademik personel ders verme hareketliliğinden yararlanabilecektir. Konferans katılımları faaliyet kapsamında desteklenmemektedir.

Personel ders verme hareketliliği için faaliyet süresi, seyahat hariç en az ardışık 2 iş günü ve en fazla 5 iş günü olacak şekilde toplamda yol dâhil en fazla 7 gündür. Katılım sertifikalarında yararlanıcının 2 günden az süre ile faaliyet gerçekleştirdiğinin görüldüğü durumlarda, faaliyet geçersiz kabul edilir ve yararlanıcıya herhangi bir hibe ödemesi yapılmaz. 

Giden personel için hibe desteği günlük 180 Avrodur. Buna ek olarak, hareketlilikten yararlanacak personele, 275 Avroluk bir seyahat desteği de sağlanacaktır.

Başvuru tarihleri: 2–21 Mayıs 2019 

Başvuru koşulları:                              

  1. Adayların, başvuru sırasında TEDÜ tam/yarı zamanlı personeli olması ve fiilen görev yapıyor olması gerekmektedir.
  2. Akademik personel ders verme faaliyeti için gidilecek kurumla son başvuru tarihinden önce iletişim kurulmuş ön kabul alınmış olması beklenmektedir. Elektronik posta ile alınan kabuller de başvuru sırasında geçerli kabul edilecektir.
  3. Ön kabulün rektörlük/dekanlık düzeyinde olması şartı aranmamaktadır, faaliyetin gerçekleşeceği birimden onay alınması yeterlidir.

 

Başvuru belgeleri:

  • Ön kabul mektubu/mesajı
  • Başvuru formu (“Erasmus+ KA107 Gerekli Dokümanlar” başlığında bulunabilir)

Başvuru belgelerinin 21 Mayıs 2019 tarihine kadar erasmus@tedu.edu.tr adresine gönderilmesi veya Uluslararası Programlar Ofisi’ne elden teslim edilmesi gerekmektedir.

Tarih: