Ana içeriğe atla

Maribor Üniversitesi'nde Uluslararası Öğrenci Konferansı!

Tarih: 

SCiM, her yıl dünyanın çeşitli yerlerinden 60'tan fazla öğrencinin bir araya geldiği, farklı workshop ve aktivitelere katıldığı bir konferanstır. Konferansla, farklı ülkelerden öğrencileri bir araya getirmek, farklı deneyimler kazandırmak ve değerli ağlar kurmak amaçlanmaktadır.

SCiM bu yıl Maribor, Slovenya'da 26 Haziran-5 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Konferansa katılmak isteyen öğrenciler www.scim.si adresinde bulunan başvuru formunu 3 Nisan tarihine kadar doldurmalı ve göndermelidir. Ayrıca tüm adaylar şu şartları taşımalıdır:

• 18-28 yaşları arasında olmak
• Öğrenci olmak veya yeni mezun olmuş olmak

Katılımcı başına 100 € katılım ücreti bulunmaktadır. Katılım ücreti konaklamayı, günlük üç öğün yemeği, workshop'ları, öğleden sonrası ve akşam aktivitelerini, Slovenya çevresinde iki günlük bir geziyi ve bir hoşgeldin paketini içermektedir. Seyahat ve vize masrafları katılımcılara aittir. 

Konferansın bu yılki teması "Senin Küçük Adımların, Senin Büyük Değişimin" adını taşımaktadır. Konferansa dair tüm bilgilere www.scim.si adresinden ulaşılabilir.