UNB Kanada-TEDÜ Hazırlık Programı

Hazırlık sınıfı öğrencilerinin dikkatine!

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Döneminde, University of NewBrunswick / Kanada’da “Yoğunlaştırılmış Akademik İngilizce Dil Programı gerçekleştirilecektir.

Programa yalnızca TED Üniversitesi İngilizce Dil Okulu Upper ya da Intermediate dil seviyesine geçen öğrenciler katılabilecektir. Programa katılan öğrenciler, başarılı olmaları halinde TEDÜ’de kur sınavına girecek ve ilgili kuru tamamlamış sayılacaktır.

Program 09 Temmuz – 08 Ağustos 2018 (Yaz Dönemi) tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Program ücreti 4.450 Kanada Doları’dır. Programa katılacak öğrenciler, TEDÜ Yaz Dönemi öğrenim ücretinden muaf olacaktır!

Programa ilişkin bilgilendirme toplantısı 22 Mayıs Salı günü 13.15-14.30 saatleri arasında Ahmet Ersan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Programa katılmak isteyen öğrenciler için bilgilendirme toplantısına katılım zorunludur.