2017-2018 Erasmus+ Staj Hareketliliği Sonuçları

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Erasmus+ staj hareketliliğinden yararlanmak üzere yapılan başvurular sonuçlandırılmıştır. Hareketliliklerin finansmanı için Ulusal Ajans tarafından TED Üniversitesi'ne tahsis edilen hibeye ek olarak AHİLER ve YİTAK Konsorsiyumları tarafından da TEDÜ'ye belirli bir bütçe tahsis edilmiş bulunmaktadır.

Listedeki sarı ve yeşil işaretlemeler, başvuran öğrencilerin puanları baz alınarak yapılmıştır. Buna göre, işaretli öğrenciler, sıralamada en yüksek puana sahip olanlardır.

AHİLER Konsorsiyumu'nun bütçe tahsisatı, yalnızca Mühendislik Fakültesi öğrencileri içindir.

Hareketlilik süreleri, elde bulunan bütçe toplamı dikkate alınarak maksimum 70 gün olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Hareketlilikten yararlanma süresi açısından asgari şart, öğrencilerin minimum 60 takvim günü süresince hareketlilikten yararlanmalarıdır; tüm öğrenciler sundukları kabul mektuplarıyla bu asgari şartı yerine getirdiklerini göstermiş bulunmaktadır.

Staj hareketliliği için belirlenen asil listeye buradan ulaşılabilir.