Ana içeriğe atla

UNB Canada-TED Üniversitesi Hazırlık Programı

Tarih: 

Sevgili TEDÜ Öğrencileri,

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde, University of NewBrunswick / Kanada’da gerçekleştirilen “English for Academic Purposes: Component Focus Approach for TED University” programı dahilinde TED Üniversitesi İngilizce Dil Okulu Öğrencileri, Kanada’da bir dönemlik ingilizce dil eğitimi almıştır. Programın başarı ile tamamlanması sonucu,  5 Eylül - 30  Kasım 2017 tarihlerinde olmak üzere bir program daha planlanmıştır.  Programa TED Üniversitesi İngilizce Dil Okulu Upper ya da Intermediate dil seviyesine geçmiş olan öğrenciler katılabilecektir.

Program ücreti 9.900 Kanada Doları’dır. Programa katılacak öğrenciler TEDÜ güz dönemi öğrenim ücretinden muaf olacaktır.

Vize işlemleri ve program dahilinde ortaya çıkabilecek diğer harcamalar olabileceği göz önünde bulundurulmalıdır. Vize işlemlerinin aracı firma olan ISEWorld tarafından takip edilmesini isteyen öğrencilerin, anılan frimaya 75 CAD (Kanada Doları) ödeme yapması gerekmektedir.

Programa başvuru ve vize başvuru evraklarının teslimi için son tarih 05 Temmuz 2017 Cuma günüdür.  Vize işlemleri için gerekli evrakın toplanması ve başvuruların yapılması için gereken süre kısıtlı olduğundan katılmak isteyen öğrencilerin Uluslararası Programlar Ofisini ziyaret etmeleri ve süreçleri düzenli olarak takip etmeleri gerekmektedir.

Sorularınız için ipo@tedu.edu.tr adresine mail gönderebilir ya da Uluslararası Programlar Ofisini ziyaret edebilirsiniz.

Vize başvuru evrakları aşağıda sıralanmıştır:

Vize evrak listesi

Eduserv banka bilgileri

Biyometrik fotoğraf özellikleri

TRV Formu doldurma bilgileri

Banka yazısı örneği