Portekiz'de Girişimcilik ve İnovasyon Programı

Tarih:  -

Sevgili Öğrenciler,

Avrupa İnovasyon Akademi’sinin organize ettiği, ve 16 Temmuz – 4 Ağustos 2017  tarihleri arasında Portekiz’de düzenlenecek olan Girişimcilik ve İnovasyon Yaz Programına ilişkin detaylı bilgi için lütfen tıklayınız. Başvuruların www.inacademy.eu/portugal linkinden yapılması gerekmektedir.  1699€ olan program ücreti TED Üniversitesi öğrencileri için 999 €’ya indirilmiştir.

Bunun yanı sıra, Üniversitemiz, siz değerli öğrencilerimizden bir(1) kişinin bahsedilen program dahilindeki eğitim ücretini karşılayacaktır. Eğitim ücreti karşılanacak olan öğrenci, 18 Mayıs 2017 tarihinde TEDU-TAM tarafından düzenlenecek olan 16.MEEA konferansı, açılış paneli sonunda saat 12.30'da Ahmet Ersan Konferans Salonu'nda açıklanacaktır. Öğrencilerimizin, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlık Ofisi'nde bulunan kutuya, üzerinde Ad-Soyad-Telefon No'larının yazılı olduğu kağıtları atarak kuraya katılım göstermeleri beklenmektedir. Kuraya son katılım tarihi 17 Mayıs 2017 olup saat 18:00'da sona erecektir.