Yüksek Lisans Öğrencileri İçin Kumoh National Institute of Technology'de Değişim Öğrencisi Olma Fırsatı

Üniversitemize kayıtlı bulunan yüksek lisans öğrencilerinin, Memorandum of Understanding kapsamında anlaşmalı bulunduğumuz kurumlardan biri olan ve Güney Kore'de bulunan Kumoh National Institute of Technology'de bir yarıyıl boyunca değişim öğrencisi olarak bulunmaları mümkündür.

Karşı kurumda öğrenim görebilecekleri programları belirleyen ve anılan kurumda değişim hareketliliğinden yararlanmak isteyen öğrencilerin Uluslararası Programlar Ofisine gelerek başvuruda bulunmaları beklenmektedir. Bahar Yarıyılında hareketlilikten yararlanmak isteyen öğrencilerin 1 Ekim-15 Kasım, Güz Döneminde hareketlilikten yararlanmak isteyen öğrencilerin ise 1 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru formuna buradan ulaşılabilir.