Üniversitemiz Yeni Uluslararası Öğrencilerini Karşıladı!

2017-2018 Güz Yarıyılında aramıza yeni katılan uluslararası öğrencilerimiz için 14.09.2017 tarihinde oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir. Üniversitemiz İktisadi&İdari Bilimler Fakültesi Dekan'ı Prof. Dr. Aslıhan Salih'in açış konuşması ile başlayan oryantasyon programı, daha sonra Uluslararası Programlar Ofisi'nin ve Öğrenci İşleri’nin gerçekleştirdiği sunumlar ile devam etmiştir. Uluslararası öğrencilerimizin Üniversitemize ve Ankara’ya daha rahat uyum sağlamaları amacı ile gerçekleştirilen program kapsamında, “Isınma/Kaynaşma Oyunları”-"Ice Breaking Games" oynanmış, kampüs turu yapılmış; Anıtkabir ziyareti ve Ankara Turu ile program sona ermiştir.

24 tam zamanlı uluslararası öğrenci ve 2 Erasmus+ değişim öğrencisinin katılımı ile gerçekleştirilen oryantasyon programının, öğrencilerimizin uyum sürecine destek olması ümidiyle, tüm Uluslararası Öğrencilerimize bir kez daha hoşgeldiniz diyoruz!!!

Oryantasyon programına ait fotoğraflara ulaşmak için lütfen tıklayınız.