UNB Kanada-TEDÜ Hazırlık Programı

Hazırlık sınıfı öğrencilerinin dikkatine!

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde, University of NewBrunswick / Kanada’da “Yoğunlaştırılmış Akademik İngilizce Dil Programı gerçekleştirilecektir.

Programa yalnızca TED Üniversitesi İngilizce Dil Okulu Upper ya da Intermediate dil seviyesine geçmiş olan öğrenciler katılabilecektir. Programa katılan öğrenciler, başarılı olmaları halinde TEDÜ’de kur sınavına girecek ve ilgili kuru tamamlamış sayılacaktır.

Program 30 Ocak – 22 Nisan 2018 (Bahar Dönemi) tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Program ücreti 9.900 Kanada Doları’dır. Programa katılacak öğrenciler, TEDÜ Bahar Dönemi öğrenim ücretinden muaf olacaktır!

Programa ilişkin bilgilendirme toplantısı 10 Kasım Cuma günü 11.00-12.00 saatleri arasında Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilecektir.

Programa katılmak isteyen öğrenciler için bilgilendirme toplantısına katılım zorunludur!