Ana içeriğe atla

UNB Canada-TED Üniversitesi Hazırlık Programı

Sevgili TEDÜ Öğrencileri,

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde, University of NewBrunswick / Kanada’da gerçekleştirilen “English for Academic Purposes: Component Focus Approach for TED University” programı dahilinde TED Üniversitesi İngilizce Dil Okulu Öğrencileri, Kanada’da bir dönemlik ingilizce dil eğitimi almıştır. Programın başarı ile tamamlanması sonucu,  3 Temmuz - 18 Eylül 2017 (Yaz Dönemi) ve 2 Eylül 2017- 15 Aralık 2017 (Güz Dönemi) tarihlerinde olmak üzere iki ayrı program daha planlanmıştır.  Programlardan uygun olan tarihleri seçerek TED Üniversitesi İngilizce Dil Okulu Upper ya da Intermediate dil seviyesine geçmiş olan öğrenciler katılabilecektir.

Program ücreti 9.900 Kanada Doları’dır. Programa yaz döneminde katılacak öğrenciler TEDÜ yaz okulu öğrenim ücretinden, güz döneminde katılacak öğrenciler ise güz dönemi öğrenim ücretinden muaf olacaktır.

Vize işlemleri ve program dahilinde ortaya çıkabilecek diğer harcamalar olabileceği göz önünde bulundurulmalıdır.

Program hakkında detaylı bilgi almak isteyen TEDÜ İngilizce Dil Okulu Öğrencilerinin 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 10.00’da  Fatma Semih Akbil Kültür Merkezi içerisinde bulunan Garanti Amfisi’nde  yapılacak olan bilgilendirme toplantısına katılmaları zorunludur. Vize işlemleri için gerekli evrakın toplanması ve başvuruların yapılması için gereken süre kısıtlı olduğundan anılan toplantıya katılım sağlanması ve süreçlerin düzenli olarak takip edilmesi gerekmektedir.

Sorularınız için ipo@tedu.edu.tr adresine mail gönderebilir ya da Uluslararası Programlar Ofisini ziyaret edebilirsiniz.

Tarih: