Erasmus+ İngilizce Dil Sınavı

Bugün Erasmus+ İngilizce Dil Sınavına girecek öğrencilerin dikkatine!

Dün akşam saat 17.00’ye kadar Uluslararası Programlar Ofisine dil sınavına girmek için isim bildiren öğrenciler ile Erasmus+ bilgilendirme toplantısına girmiş olan öğrencilerin listesi ELS’ye iletilmiştir. ELS tarafından hazırlanan İngilizce Dil Sınavı bugün, saat 18.00’de D’blok dersliklerinde yapılacaktır.

Sınava girecek tüm adayların saat 17.30’da D Blok’ta sınava girecekleri sınıfta olmaları gerekmektedir.

Sınavların yapılacağı derslikler ve isim listelerine ulaşmak için lütfen tıklayınız. İsim listeleri Erasmus+ bilgilendirme toplantısına katılmış tüm öğrencilerin isimlerini içermektedir. Yaz dönemi staj hareketliliği ve 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı öğrenim hareketliliğine başvurmak isteyen tüm adayların bu sınava girmesi gerekmektedir.