Ana içeriğe atla

Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı ve Merkezi İngilizce Sınavı

2018-2019 Erasmus+ öğrenci öğrenim ve staj hareketlilikleri için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir. Başvuru dönemi geldiğinde hareketlilikten yararlanmak üzere başvuruda bulunmayı düşünen tüm öğrencilerin bilgilendirme toplantısına katılması önem taşımaktadır. Bu bilgilendirme toplantısında hareketliliklere dair her türlü bilginin yanı sıra, bu yıldan itibaren başvurabilmek için zorunlu bir koşul olan merkezi İngilizce sınavına dair bilgi verilecektir.

Erasmus+ öğrenci hareketlilikleri için yapılacak başvurularda, TEDÜ İngilizce Dil Okulu tarafından yapılacak olan İngilizce sınavının sonucu, öğrencinin başvuru puanına yüzde elli oranında etki edecektir. Sınav hakkında genel bilgiye izleyen linkten ulaşılabilir: https://ipo.tedu.edu.tr/tr/ipo/erasmus-ingilizce-sinavi. Hareketlilikler için başvurmaya karar veren öğrencilerin en geç 20 Şubat 2018 tarihine kadar Uluslararası Programlar Ofisine gelerek isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

Tanıtım toplantısı ve İngilizce sınavının yer ve zaman bilgileri aşağıdaki tabloda belirtilmektedir. İngilizce sınavı 75 dakika sürecektir. İsimlerini yazdıran adayların hangi sınıfta sınava girecekleri sınav öncesinde duyurulacaktır.

 TarihYerSaat
Erasmus+ Tanıtım Toplantısı19 Şubat 2018Ahmet Ersan Konferans Salonu16.00
Erasmus+ İngilizce Sınavı21 Şubat 2018DB14-DB16-DB18 18.00

 

 

Tarih: