2018-2019 Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Erasmus+ öğrenci öğrenim hareketliliği için yapılan başvurular sonuçlandırılmıştır. Değerlendirmede %50 oranında CGPA, %50 oranında Erasmus+ İngilizce Dil Sınavı puanları dikkate alınmıştır. Ara sınıfların başvuru olanağını adil tutmak adına Fakülte kontenjanları bazında 1. Sınıf öğrencilerine %10 barajı uygulanmıştır. Bu karar Uluslararası Programlar Komisyonu’nun 01 Şubat 2018 tarihli toplantısında alınmıştır. Hiç başvuru yapılmayan ve BOŞ kalan bölüm kontenjanlarına Fakülte bazında en yüksek puanlı diğer bölüm öğrencileri yerleştirilmiştir. Bu yerleştirmede de %10 1. sınıf barajı korunmuştur.

Asil olarak seçilen öğrencilerin hareketliliğe katılımları 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı için Üniversitemize tahsis edilen Erasmus+ Bütçesi kesinleştikten sonra netlik kazanacaktır.

Detaylı bilgi için Uluslararası Programlar Ofisine danışabilirsiniz.

Feragat ve diğer başvuru işlemleri ile ilgili olarak önemli tarihleri takip etmeyi unutmayınız.

Listeler aşağıdaki gibidir:

Asil Liste