2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliği Başvuruları

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi sonunda mezun olacak öğrencilerin dikkatine!!!

Erasmus+ Yükseköğretim Programı Staj Hareketliliğinden faydalanmak isteyen ve güz dönemi sonunda mezun olacak öğrenciler için başvuru dönemi 11-15 Aralık 2017’dir.

Başvurular, bu tarihler arasında Uluslararası Programlar Ofisine şahsen yapılacaktır.

Staj hareketliliklerinin 20 Ocak-1 Mayıs 2018 tarihleri arasındaki bir dönemde tam olarak 2 ay (60 gün) gerçekleşecek şekilde planlanması gerekmektedir. Staj yapılacak şirketlerden başvuru öncesinde alınacak kabul mektuplarında bu tarih aralığına göre bir dönem belirlenmiş olması zorunludur.

Başvuru için gerekli belgeler aşağıda sıralanmıştır:

• Başvuru Formu
  • Güncel tarihli transkript (Öğrenci İşleri’nden alınacaktır)
  • Staj yapılacak kurumdan alınmış kabul mektubu

*** Öğrenci seçimi, CGPA’in %50’si ve İngiliz Dili Eğitimi Bölümü için ENG 111 ve diğer bölümler için ENG 101 puanının %50’si dikkate alınarak elde edilen toplam puana göre yapılacaktır.