2016-2017 Erasmus+ Staj Hareketliliği Sonuçları

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Staj Hareketliliği başvuruları değerlendirilmiş ve gitmeye hak kazanan öğrenciler belirlenmiştir. Hareketlilik için 8 kontenjan ayrılmış olmasına rağmen, öğrencilerin başvuru sürecinde Ofisimize teslim ettikleri kabul belgelerinde yer alan hareketlilik süreleri baz alınarak,  kriterleri sağlayan toplam 12 öğrencinin başvurusu kabul edilmiş ve staj faaliyetine katılımına karar verilmiştir.

Öğrencilerin daha sonraki yıllarda gerçekleştirecekleri Erasmus+ başvurularında, puanlarının düşmemesi açısından, feragat dilekçelerini zamanında vermeleri önem taşımaktadır. Feragat dilekçesi için son teslim tarihi 16 Mayıs 2017'dir.

Öğrencilerin Ofisimize teslim ettiği sonuçlara itiraz dilekçeleri değerlendirilmiş, liste son halini almıştır.

Erasmus+ kapsamında staj hareketliliğinden yararlanmaya hak kazanan öğrencilerin listesine buradan ulaşılabilir.